Arrangementen

Ik organiseer diverse arrangementen, zoals  wandelvakanties (groepsverband), Boottochten (individueel of in groepsverband) en de Back 2 Basics Experience (inividueel of als koppel) bij mij op BabetterPlace in Olympiada Griekenland. Daarnaast is het ook mogelijk om een kamer te huren (alleen of gezamenlijk).

 

Hiernaast ben ik ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten  en nieuwe arrangementen, soms in combinatie met en Co-creators of met behulp van Vrienden of Vrijwilligers van BabetterPlace.

Hier onder lees je meer over de inhoud van de diverse arrangementen of kijk onder BabetterPlace als je meer wilt lezen over de locatie die ik hier verder aan het ontwikkelen ben.

Athos vanaf Kalimitsi

Ga mee op avontuur in het vrijwel onontdekte stukje natuur van Griekenland Chalkidiki.
Tijdens deze reis ga je actief op stap om het schiereiland Chalkidiki te leren kennen. De 4 wandelingen brengen je op ongekend mooie plekjes. Langs kliffen, watervallen en mooie vergezichten zullen aan je voorbij trekken. Aan cultuur ook kom je ook niets te kort, door een tocht langs de bekende klooster van het Athos schiereiland, de historie van Aristoteles. Maar ook de onderwaterwereld ontbreekt tijdens deze reis niet.

Boot in de haven
We hebben de Back 2 Basics experience verrijkt. Het jaar 2021 staat in het teken van een nieuw project, de vissersboot. Hiervoor heb ik de handen ineengeslagen met Mahmoud Barakat, een lokale visserman met een droom: mensen het leven vanuit zee te laten beleven en, zoals ik, de idealen van Moeder Natuur nastreven. Onze liefde voor de puurheid van Moeder Aarde heeft ons in dit project verbonden. Hij heeft de vissersboot en samen wordt deze vaarklaar gemaakt, zodat we jou en andere liefhebbers van Griekenland, kunnen laten genieten van de zee en alles wat de zee te bieden heeft; de pracht, de vrijheid van het zeeleven en het heerlijkste eten uit de zee.
Flyer Babetterplace
Boeken voor een Back 2 Basics Experience in Olympiada Griekenland is vanaf nu mogelijk. Let op, wel beperkte slaapplaatsen beschikbaar! Ontsnappen aan dagelijkse prikkels en perikelen? Een ander soort leven ervaren? Een stap terug doen en tegelijkertijd meehelpen met de aanleg van de eetbare tuin? Je eigen vis vangen en klaar maken, heb je dat ooit al eens gedaan? Het idee is misschien raar te bevatten, maar eigenlijk hoort het bij het leven. Je eigen eten verzamelen en gereed maken om je eigen lijf er mee te voeden. Een ervaring die je mee draagt voor de rest van je leven. Kom gezellig langs bij BabetterPlace en ervaar de Back to Basics Experience! BabetterPlace: dé plek om te leven op de meest eenvoudige manier in Olympiada, een fantastisch mooie plek in mijn geliefde Griekenland. Je thuis tijdens deze Basics Experience is op loopafstand van zee, strand, bergen en beschermd natuurgebied. Hier ervaar je stilte, ruimte, eenvoud en een vriendelijke sfeer. Daarnaast zijn er additionele opties, zoals meehelpen in de moestuin en samen BabetterPlace opbouwen in ruil om mee te eten van alles wat beschikbaar is Kom en ontdek hoe rijk je bent als je terug gaat naar de basis. Terug naar alles wat momenteel beschikbaar wordt gegeven door Moeder Natuur.
Wandelgroep
Vertoeven in de natuur om alle stress uit ons systeem los te laten. Vier wandelingtochten in natuurgebieden met stilte momenten & picknick. Vroegboek prijs vanaf € 750,- p.p. * boeken voor 1 mei 2021