Vrijwilligers

Hoe kan ik meewerken als vrijwilliger aan en bij BabetterPlace?

BabetterPlace creëert diverse projecten waar extra handen en hulp bij nodig zijn. Dit is voor jou een unieke kans om op vakantie te gaan, te logeren en mee te eten op BabetterPlace. In ruil hiervoor help je mee. Denk hierbij aan meewerken in de tuin, opruimacties in de bergen en op het strand, klusjes op BabetterPlace of meewerken aan nieuwe projecten. Echt iets voor iemand die van de natuur, rust en ruimte houd, die niet graag de hele dag stil zit en graag meewerkt in ruil voor een low budget holiday!

Jij verzorgt je reis naar BabetterPlace en de rest krijg je van ons in ruil voor 4 a 5 uur werk per dag. (mogelijk kan je 2 dagen in 1 dag doen, zodat je een vrije dag hebt). Dit is natuurlijk op basis van beschikbare slaapplekken en projecten.

Je reis naar BabetterPlace houd in dat je een vliegreis naar Thessaloniki boekt (of je komt via een doorreis hier) en je reis van de luchthaven Thessaloniki naar Olympiada verzorgt. BabetterPlace is te vinden op google maps, dus verdwalen kan niet gebeuren! Er is mogelijkheid dat ik of iemand anders je van de luchthaven ophaalt tegen een vergoeding.

Wat vraag ik van jou:

Je liefde om te willen helpen aan het opbouwen van BabetterPlace, een plek voor iedereen die ervaren ‘Back 2 Basics’ wil ervaren. (dit komt neer op zo’n 3 a 4 uur werk per dag)

Dit kan inhouden:

- Werken in of aan de eetbare tuin

- Boodschappen of naar de markt

- Oogsten, bereiden van eten

- Schoonmaak en/of opruimwerk

- Klusjes in & aan het huis

- Mee helpen aan projecten

 

Voor de Basics krijg je:

- een slaapplek

- een warme douche

- 2 uitgebreide vegetarische maaltijden (soms hebben we eten uit de zee)

- Water, koffie, thee etc.

- gebruik van de wasmachine.

.

Denk je nu, leuk! Ik wil mee doen en mee helpen, neem dan contact met me op.

Je bent en verblijft op eigen verantwoordelijkheid. Je zorgt voor je eigen veiligheid..

Wij gaan er vanuit dat je zelf de juiste verzekering regelt; wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade tijdens je verblijf.

 

Veel liefs van ons van BabetterPlace