Co-creators

Samen maken we de wereld mooier en hoe leuk is het om samen een projectarrangement of ander initiatief te creëren!

BabetterPlace is de plek die altijd in beweging is, waar we samen met vrijwilligers en vrienden werken, plezier hebben en genieten van al het moois wat het Back 2 Basics leven te bieden heeft.

Afgelopen jaren heb ik natuurlijk niet alleen BabetterPlace opgebouwd, velen wilden mij helpen bij de eerste aanleg van BabetterPlace. Denk aan Roland die met studenten hier een lang weekend kwam werken of de yoga docent Diana de samen met mij een yoga weekend heeft georganiseerd, samen met Theo mocht ik de eerste 2 wandelvakanties op touw zetten. Enorm fijn dat ik hiervoor niet alleen de kar hoefde te trekken en dat ik met ervaring van andere meer kennis kon opdoen.

Het komende jaar organiseer ik samen met reisleidster en travel counselor Moniek Bos een speciale wandelvakantie in het westen van Griekenland. Daarnaast heb ik de handen in een geslagen met onze lokale (Egyptische) Visserman en kapitein, Magmoud Barakat, die al ruim 25 jaar actief is op de Griekse zeeën en je graag meeneemt op zijn vissersboot, niet alleen om het leven vanuit zee te ontdekken maar ook om je naar plekjes te brengen waar de normale toerist niet komt.

Voor de samenwerking in de vorm van het samen creëren (co-creëren) heb ik geen vaste  voorwaarden verbonden, alleen dat het gevormd en gecreëerd wordt vanuit liefde voor het delen van kennis en respect voor onze moeder natuur. Met iedereen werk ik op een andere manier, met andere voorwaarden.

 

Neem contact met mij op om eens samen te gaan brainstormen naar mogelijkheden voor het samenwerken.

Een kado uit onverwachte hoek, ik leerde Moniek kennen op een bijeenkomst dag van Alam Kita, Wellness Resort in Indonesië opgezet door Margo Niestadt.

Moniek en ik raakte aan de praat en vonden elkaar in het samen creëren van reizen, niet alleen hier in Olympiada Chalkidiki, maar in heel Griekenland. Onze eerste wandelvakantie organiseren we in het westen van Griekenland. Lees hier meer over deze prachtige reis. (link mist)