Projecten

BabetterPlace is een plek die in ontwikkeling blijft. Samen met co-creators organiseer ik arrangementen voor bezoekers/gasten en samen met vrienden en vrijwilligers werken we aan BabetterPlace.

Door de diverse samenwerkingen creëren we mooie projecten waar we helpende en handige handen goed bij kunnen gebruiken.

Je kunt ons meehelpen met de verschillende projecten op twee manieren:

  • Helpen als vriend van BabetterPlace door een pakket af te nemen om de projecten te kunnen financieren en jou een vakantie te bieden hier in Olympiada, Griekenland.
  • Helpen als vrijwilliger door bij BabetterPlace de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met diverse klussen, kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden om bij ons aan het werk te gaan als vrijwilliger.

Dit jaarstaat in het teken van een nieuw project, de vissersboot Tzimakos.
Hiervoor heb ik de handen ineengeslagen met Mahmoud Barakat, een lokale visserman  met een droom: mensen het leven vanuit zee te laten beleven en zoals ik de idealen van Moeder Natuur nastreven. Onze liefde voor de puurheid van Moeder Aarde verbond ons in dit project. Hij heeft de vissersboot en samen willen we deze vaarklaar maken zodat we jou en andere liefhebbers van Griekenland kunnen laten genieten van de zee en alles wat de zee te bieden heeft; de pracht van het zeeleven en het heerlijkste eten uit de zee.

Hier vind je de mogelijkheden van pakketten waar je in kunt investeren, want naast dit project de vissersboot ben ik ook bezig met de aankoop van een groter stuk land, waarop ik tiny housing wil gaan ontwikkelen. Met een grote gezamenlijke buitenkeuken, een workshopruimte, een natural zwemplek en zo gaat het verlanglijstje nog uitgebreid worden. Zodra de plannen hiervoor meer vorm hebben gekregen zal ik ze met jullie delen

Zo blijft deze plek in ontwikkeling, met hulp van jou!

Het jaar 2020 staat in het teken van een nieuw project, de vissersboot omtoveren naar touristen vissersboot.