Succesverhalen

Bibberend bij elkaar, in de vroege morgen in de haven van Olympiada eind november 2020. We hadden de eerste nacht vocht achter de rug.
Deze prachtige mengelmoes aan pups, zonder moeder. Wreed, maar helaas waar vond ik deze 4 pups eind november 2020.

Mijn lieve vriendin Cindy was op zoek naar een kat, na het gemis van hun overleden kat. Vele nestjes werden geboren in het voorjaar en direct werd ze verliefd op tijgermaar tijger verdween en ik kon hem niet meer vinden.

Op het terrein van vrienden hier in Griekenland werd een katje geboren, precies zoals tijger er uitzag. Dit mocht zo zijn, een cadeautje voor Cindy. Tijger had hier de naam Gregory en eenmaal in Nederland keken ze hem in de ogen aan en zagen zij de Kosmos! Zo kreeg deze kleine schat een warm en jong gezin in Nederland, genaamd Kosmo!

Mijn grote vriend en grote pup Roky, de labrador die op mijn pad kwam begin november 2019. Dit was een bijzonder en vooral heel eerlijk verhaal waar ik van hou. Een Grieks gezin die hem als pup in ‘huis’ namen als cadeau voor hun zoon en zich flink verkeken hebben op wat een hond/pup nodig heeft aan tijd, training en liefde. Hij kwam te kort vonden zij, leefde in de tuin en er was nauwelijks tijd voor hem naast het drukke leven van dit gezin.

Heili en haar dochter Kayra (inmiddels een nieuwe naam, Koekkie) kwamen op mijn pad in februari 2019. Kayra was ongeveer 3 maanden oud en had 2 gebroken pootjes, ze had dus dringend hulp nodig. Gelukkig bleek dit een tekort aan calcium en Vitamine D en is ze genezen zonder operatie en met de juiste extra middelen. In mei vorig jaar zijn ze samen naar Nederland afgereisd en hebben ze beide op Tuingoed de Bonatèr in Verhuizen gewoond, bij Zena, hierboven benoemd.

En dat is ze zeker, op en top fit.

Zena is onze eerste succesverhaal, waar normaal wij een hond uitzoeken was dit bij Zena een ander verhaal,zij heeft haar nieuwe baasje uitgekozen. Roland van Tuingoed de Bonatèr kwam op visite in Griekenland – Olympiada om mee te helpen aan de opbouw van BabetterPlace.