BabetterGarden

Nooit gedacht en zeker niet verwacht dat ik zo intens kan genieten van het hebben van mijn eigen ‘eetbare tuin’, de moestuin van BabetterPlace.

Wat een verrijking voor mijn leven en zo dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren de afgelopen jaren, (sinds maart 2028) hier in Olympiada. Met alle eetbare planten in mijn tuin, maar ook zeker met alle wilde planten, bomen en kruiden, waar ik fantastische producten van maak. Inmiddels maak ik veel producten zelf, van tomaten saus en vele andere ingemaakte producten tot div. schoonmaakmiddeltjes tot lichaamsverzorgingsproducten. Bijna zelfvoorzienend en geen supermarkt meer nodig. Wel koop ik producten zoals olijfolie, olijven, feta kaas lokaal in, waarvan ik weet dat ze hun bomen, dieren en planten juist verzorgen, zonder chemische middelen en dat proef je.

Hier vindt je de recepten, nog niet compleet, maar het begin is er!

Wil je dit ook proeven, momenteel is dit nog heel kleinschalig, maar 2x per jaar is er de gelegenheid om een auto vol spullen in te laten en mee naar Nederland te brengen voor de liefhebber. Mocht je iets willen bestellen, bekijk de producten en neem contact met mij op voor meer informatie.