Back 2 Basics - Voor de een iets raars, voor mij iets heel normaals

Voor de een iets raars, voor mij iets heel normaals.

Wie ben je, zonder internet, zonder vaste inkomsten stroom van je werkgever, maar alleen met jezelf?

Vele zeggen dat ze dat niet zouden kunnen, maar is dat wel zo? Hoe goed ken je je eigen krachten?

Afgelopen 2 jaar ben ik met mezelf de uitdaging aangegaan.
Ik wilde voelen, ervaren, creëren, ruimte en vooral alles doen vanuit RUST.

Zoals mijn vriendin Ninon zou zeggen: ‘LAAD me met RUST’
En zo is het, door rust en ruimte in me leven te creëren. Tijd te nemen voor wat echt belangrijk is en zelf te ervaren wat je als mens nu echt nodig hebt.

Dit betekend niet dat iedereen gelukkig kan worden met de manier van leven, zoals ik het leef. Nee dit is zeker niet waar, want IK ben IK en blijf IK. JIJ bent JIJ en je blijft JIJ en zo kan de wereld in harmonie met elkaar leven. Maar wat betekend dit? En hoe ziet die wereld er dan uit?

Door het aanleggen van mijn eigen eetbare tuin, leven vanuit #eenvoud, het #verlangen me bezig te houden wat moeder natuur mij schenkt en alle kadotjes van het leven uit te pakken. kom ik steeds een stukje dichter bij mezelf. Hoe mooi of pijnlijk die processen soms kunnen zijn. Zo dankbaar ben ik dat ik het leven, mijn leven, op deze manier mag inkleuren.

Acceptatie, blijft mijn sleutelwoord, dat ik OKE ben zoals ik bent en de ander GOED is zoals hij/zij is.
Dat alles zich aandient voor ons op ons pad des levens. In de vorm van een les, een reflectie, verbinding of een noodzaak. Waardoor de cirkel weer compleet is. We zaaien, groeien, bloeien en oogsten. Niet iedereen begrijpt mijn taal, waardoor we niet kunnen verbinden met iedereen op dezelfde idealen en dat is ook prima zo. Als we altijd de liefde voor de andere ziel blijven voelen, doen we niemand te kort.

Door terug te gaan naar mijn basis behoefte, te ervaren wat en wie ik ben zonder al deze zekerheden, door me voeten op een andere grond neer te zetten dan waar mijn wortels liggen, door dit alles….
Kon ik uitgroeien...

Ik kon en mocht ZIJN;, ervaren en belevenen. En elke keer weer terug keren naar mijn eigen basis, onze basis van Sunny & mij.
Het afgelopen jaar hebben we ons gezin uitgebreid en is hebben we een aantal van de straat in ons hart genomen. Hiervoor hebben we een nieuwe warme en guden mand gevonden. Dankbaar voor hen, met zo een groot hart <3

Niks MOET Babette en toch is er MOED voor nodig deze stap te zetten, zo vertelde een vriend mij, terugkijkend hierop is dat zeker waar. Ondank alles was dit voor mij een logische nieuwe stap op mijn pad naar groei en het verlangen naar ZIJN en niet meer beheerst te worden door wat moet en die verdomde eeuwige strijd tegen de klok.

En nee het was niet altijd even makkelijk, een jaar geleden wist ik nog niet hoe het jaar er uit zou gaan zien voor ons. Het is hard werken, blijven staan voor me eigen idealen en me verbinden met hen die dit principe ook mee dragen in hun hart en op hun persoonlijke manier.
Dank Dank voor deze zielen op aarde, voor het licht en de liefde die ons brengt waar we naar toe gaan.

Back 2 Basics Experience 2020, Wie ben jij in je basis?! <3

Experience The Greek Basic LifeStyle @ BabetterPlace Olympiada
Liefs en een dikke knuffel van mij (Babette), Sunny & Bella, Marble & Lizzy