Project Vissersboot 'Tzimakos'

Het jaar 2020 staat in het teken van een nieuw project, de vissersboot omtoveren naar touristen vissersboot.
Hiervoor heb ik de handen ineengeslagen met Mahmoud Barakat, een lokale visserman met een droom: mensen het leven vanuit zee te laten beleven en, zoals ik, de idealen van Moeder Natuur nastreven. Onze liefde voor de puurheid van Moeder Aarde verbond ons in dit project. Hij heeft de vissersboot en samen willen we deze vaarklaar maken, zodat we jou en andere liefhebbers van Griekenland, kunnen laten genieten van de zee en alles wat de zee te bieden heeft; de pracht van het zeeleven en het heerlijkste eten uit de zee.

Hieronder vind je meer informatie over het project en hoe je er een aandeel in kan hebben om hieraan mee te werken.

Je kunt ons meehelpen op twee manieren:

  1. Helpen als vriend door een pakket af te nemen, voor de aankoop van materialen, apparatuur en benodigdheden om de boot te kunnen voorzien van een licentie voor het vervoeren van personen en het interieur. Het pakket verzilver je wanneer dat past voor jou.
  2. Als vrijwilliger de handen uit de mouwen steken en mee helpen met klussen, voor meer informatie en de voorwaarden om bij ons aan het werk te gaan als vrijwilliger.

Wat de plannen zijn voor deze boot:

  • Voorzien van Navigatiesysteem;
  • Veiligheidsvoorzieningen diversen;
  • Nieuw toilet/douche en keuken;
  • Slaapvertrekken/cabine nieuwe inrichting en interieur;
  • Zonnedek constructie versterken en opknappen;
  • Aanschaf spullen voor interieur;
  • Boot voorzien van nieuw likje verf.

 

Hier vindt je de mogelijkheden om van pakketten waar je in kunt investeren, want naast dit project de vissersboot ben ik ook bezig met de aankoop van een groter stuk land, waarop ik tiny housing wil gaan ontwikkelen. Met een grote gezamenlijke buitenkeuken, een workshopruimte, een natural zwemplek en zo gaat het verlanglijstje nog uitgebreid worden. Zodra de plannen hiervoor meer vorm hebben gekregen zal ik de projecten met jullie delen.

Zo blijft deze plek in ontwikkeling, met hulp van jou!